המלץ לחבר
|
|
|
תמונות
המטבח הבוכרי מוכר בעולם כולו בזכות מאכליו המשביעים, עליהם מומלץ להתענג באיטיות וללא חיפזון. בישראל ניתן להתוודע למאכלי העדה ב”בית האוכל הבוכרי”, הממוקם באשקלון.
למטבח העם הבוכרי היסטוריה ארוכה וכוללת בתוכה את התרבות ,השפה והמסורות הבוכריות. למאכלים רבים יש שורשים הנעוצים במאכלים מסורתיים אסיאתיים כגון: פילאף, מאנטו, לגמאן, שורפה וקבאבים, אך נבדלים מהם באופן הכנה ייחודי. לדוגמא: זמן ההכנה של מעדנים בוכריים הוא ארוך, לפעמים אף יום שלם. הם מוגשים לארוחת הערב, כאשר ענייני היום מאחורינו. עד עשר מנות בארוחה- זהו אירוח בוכרי מסורתי.
“בית האוכל הבוכרי” באשקלון – היא מסעדת גורמה, אשר יוצרת בתוכה אווירת...
|
|
מחכים לראותכם בכתובת הבאה: רח’ אקר (פינת דויד רמז, השוק הישן).
|
|